کسب رتبه سوم جشنواره رسانه ای "ابوذر" توسط خبرنگار ایسنا استان مرکزی

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۴ کد : ۲۸۴۴۱ معاونت فرهنگی
خبرنگار خبرگزاری ایسنا در استان مرکزی موفق به کسب رتبه سوم در جشنواره رسانه ای ابوذر شد.
کسب رتبه سوم جشنواره رسانه ای "ابوذر" توسط خبرنگار ایسنا استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ یاسین یاسین یوسف پور خبرنگار ایسنا در استان مرکزی در اولین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر که به همت بسیج رسانه استان برگزار شد، با ارائه گزارشی تحت عنوان " چه کسی حق دانشجویان را کف دست شان خواهد گذاشت" توانست رتبه سوم جشنواره را در بخش گزارش نویسی از آن خود کند.

این جشنواره هر ساله آثار تولیدی در فاصله زمانی آذر هر سال تا آذر سال بعد را دریافت و داوری می کند که آثار برتر هر استان در جشنواره استانی تقدیر می‌شوند و آثار برگزیده به دبیرخانه تهران ارسال می شود.

در این دوره از جشنواره ۳۲۵ اثر به دبیرخانه ارسال که این تعداد اثر در شش قالبِ خبر، گزارش، مصاحبه، یادداشت و تولیدات چند رسانه‌ای و ۱۰ محور موضوعی تولید شده بودند. از این تعداد ۴۸ خبر،  ۱۰۵ گزارش، ۶۳ مصاحبه،  ۹ یادداشت و ۱۰۰ اثر از تولیدات چند رسانه‌ای بود که توسط هیئت داوران بررسی شدند.