برگزاری کارگاه آموزشی "همسان گزینی" با مشارکت دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۳ کد : ۲۸۹۱ معاونت آموزشی
با همکاری مرکز همسان گزینی تبیان در استان مرکزی، کارگاه آموزشی همسان گزینی با هدف راهکارهای مناسب و به روز در انتخاب همسر و تداوم زندگی سالم درمرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی "همسان گزینی"  با مشارکت دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، حجت الاسلام نیک عهد از اساتید حوزه و دانشگاه در این کارگاه آموزشی که باحضور جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا شد به علل و عوامل عدم موفقیت برخی از جوانان در انتخاب سالم ازدواج پرداخته و در خصوص راهکارهای حفظ و مراقبت از زندگی مشترک مطالبی را بیان نمودند. در پایان این کارگاه آموزشی نیز استاد مربوطه به سوالات حاضران پاسخ داد.