بهره مندی ۱۵۰۰ نفر از آموزش های جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۹۹

۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۹۵۷۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از بهره مندی ۱۵۰۰ نفر از آموزش های این معاونت در سال ۹۹ خبر داد.
بهره مندی ۱۵۰۰ نفر از آموزش های جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۹۹

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با تشریح فعالیت های انجام شده این معاونت در سال گذشته افزود: آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد کشور و نهضت سواد آموزشی ویژه400 نفر و آزمون استخدامی شرکت تامین نیروی سازمان تامین اجتماعی برای650 نفر در سال 99 برگزار شد.

وی اخذ مجوز مرکز آموزش مهارتی پزشکی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از دیگر اقدامات معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان عنوان کرد و گفت: گواهینامه های صلاحیت برگزاری دوره های آموزشی کارکنان دولت از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریز استان مرکزی صادر شده است.

صالحی با اشاره به فعالیت مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به دوره های برگزار شده اشاره کرد و افزود: در سال گذشته دوره های آموزش مهارت های هفتگانه، کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، بورس، آشنایی با ایزو 9001 و 2000، مدیریت کیفیت، نکات اجرایی در نماسازی و نازک کاری، حسابداری با کامپیوتر و ... برگزار شد.

وی همچنین اضافه کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا دوره های آموزشی اتوکد خصوصی، حسابداری، آشنایی با مبانی پدافند غیرعامل، روش ها و تکنیک های اجرای نظام سلامت، ایمنی و محیط زیست، مقررات و تدابیر فنی سلامت ایمنی و محیط زیست، نظام برنامه ریزی و کنترل پروژه، ورود به حرفه اجرا بصورت مجازی، اکسس، پاورپونت، دوره های مهارت های هفتگانه، فتوشاپ مقدماتی ، آموزش مقدماتی تکنسین داروخانه بصورت مجازی برگزار شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان هدف از برگزاری دوره های آموزشی را توسعه منابع انسانی و متناسب سازی قابلیت های تخصصی افراد با نیازهای تخصصی جهت ایفای نقش موثر در جامعه عنوان کرد.