با بررسی موضوع انتخابات ریاست جمهوری؛

نشست شورای افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۹۷۴۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست شورای افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سال جدید با بررسی موضوع افکارسنجی انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.
نشست شورای افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین نشست شورای افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان و محسن خدیمی مدیر مرکز افکارسنجی استان و پرسشگران شعبه استانی برگزار شد.

این جلسه توجیهی جهت آمادگی، هماهنگی و برنامه ریزی جهت انتخابات خرداد ماه سال 1400 برگزار شد و یکی از فعالیت های مرکز افکار سنجی در بخش مسائل سیاسی شامل حوزه انتخابات و رفتار انتخاباتی، حوزه عملکرد مسئولان و حوزه رویدادهای سیاسی می باشد.

شایان ذکر است؛ انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خردادماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می شود.