با هدف اشتغالزایی دانشجویان؛

نشست هماهنگی برنامه های کانون گردشگری سازمان دانشجویان استان مرکزی برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۹۸۱۰ معاونت فرهنگی
نشست هماهنگی برنامه های سال جدید کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در زمینه گردشگری و ایران شناسی برگزار شد.
نشست هماهنگی برنامه های کانون گردشگری سازمان دانشجویان استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مسوول اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، گفت: نشست هماهنگی برنامه های سال تحصیلی 1400 با حضور محمد طاهری دبیر کانون گردشگری و ایران شناسی برگزار شد.

وی با بیان فعالیت کانون گردشگری و ایران شناسی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان، به فعالیت های در دست اقدام در این حوزه شامل برگزاری کلاس های لیدری و اشتغال زایی برای دانشجویان اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ کانون گردشگری سازمان دانشجویان با هدف ارائه الگوهای جدید در برنامه های فرهنگی و سیاحتی، تقویت روحیه جمع گرایی و فعالیت های گروهی میان دانشجویان، آشنایی با دستاوردهای تاریخی، ملی و فرهنگی و ... فعالیت می نماید.