تقدیر از دانشجویان برتر مسابقات فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۹۸۵۰ معاونت فرهنگی
دانشجویان برتر مسابقات هفت سین و کتابخوانی روز جوان از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی مورد تقدیر قرار گرفتند.
تقدیر از دانشجویان برتر مسابقات فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به برگزاری مسابقه سفره هفت سین بین دانشجویان، اظهارکرد: سفره هفت سین در عید نوروز یکی از آثار ماندگار نیاکان ما در نوروز و بهار طبیعت است.

وی اضافه کرد: به منظور ایجاد شور و نشاط دانشجویان در این ایام و مشارکت آن ها مسابقه سفره هفت سین برگزار شد و به 3 نفر از دانشجویانی که بالاترین امتیاز را کسب کردند جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

غلامی همچنین به برگزاری مسابقه کتابخوانی گرامیداشت روز جوان که همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) اشاره کرد و افزود: به برگزیدگان این مسابقه که به تمامی سوالات پاسخ صحیح داده اند  جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.