کارگاه آموزش مجازی"به کارگیری فرهنگ لغت" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۰۳۸۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی به کارگیری فرهنگ لغت بصورت آنلاین به همت معاونت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
کارگاه آموزش مجازی"به کارگیری فرهنگ لغت" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی به کارگیری فرهنگ لغت، افزود: فرهنگ لغت یکی از ابزارهای اصلی برای یادگیری زبان های خارجی است.

وی اضافه کرد: به همین منظور ضرورت دارد فراگیران زبان های خارجی با شرکت در کارگاه ها و دوره های آموزشی مربوطه با تکنیک های صحیح لغت یابی و چگونگی استفاده بهینه از انواع فرهنگ لغت آشنا شوند.

صالحی در پایان هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش مهارت زبان آموزان جهت استفاده مستقل از فرهنگ های مختلف لغت عنوان کرد و افزود: معرفی انواع فرهنگ های لغت، نحوه استفاده از فرهنگ لغت و نحوه استفاده از فرهنگ های لغت الکترونیکی از اهداف دیگر این دوره آموزشی می باشد.

لازم به ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 08632241435 تماس حاصل نمایند.