به منلسبت هفته پدافند غیر عامل :

برگزاری نمایشگاه پدافند غیرعامل در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲ کد : ۳۰۶۱ معاونت آموزشی
برگزاری نمایشگاه پدافند غیرعامل در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی  ، نمایشگاه پدافند غیرعامل به همت امور فرهنگی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از 12 آبان ماه در آن مرکز برگزار شد.

نمایشگاه پدافند غیر عامل به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با موضوع پدافند غیرعامل در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ در این نمایشگاه پوسترهایی در این زمینه و به منظور علاقمند ساختن دانشجویان به مطالعه بیشتر در این زمینه و ترغیب و تشویق نسل جدید به یافتن روش های امروزی برا ی دفاع از هویت خود و کاهش آسیب پذیری در این حوزه در معرض دید دانشجویان علاقمند قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ در این نمایشگاه که به مدت یک هفته در مرکز جهاددانشگاهی اراک برپاست علاوه بر ماهیت این موضوع، به اصول روشها و موضوعات اصلی در این زمینه به زبان تصویر اشاره شده است