با مرور زندگینامه شهید احمد کاظمی؛

مسابقه کتابخوانی "فاتحان خرمشهر" در استان مرکزی برگزار می شود

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۱۱۵۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر، مسابقه کتابخوانی سلام بر احمد با محوریت کتاب فاتحان خرمشهر برگزار می شود.
مسابقه کتابخوانی "فاتحان خرمشهر" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه گفت: به همت کانون کتاب و کتاب خوانی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مسابقه کتابخوانی سلام بر احمد با محوریت کتاب فاتحان خرمشهر برگزار  می شود.

وی اظهارکرد: دانشجویان و اساتید می توانند پاسخ سواالات را تا خردادماه سال جاری به ادمین کانال تلگرامی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی ارسال نمایند.

غلامی خاطرنشان کرد: مجموعه 23 جلدی "فاتحان خرمشهر" شامل خاطرات فرماندهان پاسدار و ارتشی حاضر در عملیات بیت‌المقدس(آزادسازی خرمشهر) و از جمله دربرگیرنده زندگی‌ نامه و خاطرات سرلشکر شهید احمد کاظمی است.