در حوزه حمایت و تاب آوری صورت گرفت؛

نشست مشترک مسوولان بهزیستی استان مرکزی با دفتر تسهیلگری اراک

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۳۱۳۱۱ معاونت فرهنگی
نشست مشترک مسوولان بهزیستی استان مرکزی با دفتر تسهیلگری اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک مسوولان بهزیستی و نمایندگان دستگاه های عضو و مدیر و کارشناسان دفتر تسهیلگری کوی امام سجاد(ع) باغ خلج اراک به منظور بررسی اقدامات در سکونتگاه های غیررسمی برگزار شد.

در این نشست در خصوص پیش بینی، برنامه ریزی اقدامات و پروژه‌های مورد نیاز سکونتگاه های غیررسمی در حوزه حمایت و تاب آوری مطالبی ارایه شد.

محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) و رودکی اراک در این نشست، اظهارکرد: رویکردهای اساسی دفاتر تسهیلگری رفع مشکلات محله های حاشیه نشین است که از ساختار سکونتگاه های غیررسمی خارج شده اند.

وی افزود: طرح ملی تسهیلگری با هدف ارتقای وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مناطق حاشیه ای استان مرکزی در حال اجراست.

خدیمی خاطرنشان کرد: دفتر تسهیلگری اراک با هدف کاهش آسیب های اجتماعی، بهبود کیفیت زندگی ساکنین محله محروم، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم و حاشیه نشین در حال فعالیت می باشد.