برگزاری دومین آزمون الکترونیکی "دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۳۱۵۱۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
دومین آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری دومین آزمون الکترونیکی "دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار" در  جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این رابطه، گفت: دومین آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار با هماهنگی و نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و به همت این معاونت بصورت آنلاین برگزار شد.

وی تصریح کرد: دومین آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار با حضور 50 نفر از کارگران و پیمانکاران واحدهای صنعتی استان در مرکز آموزش تصصی کوتاه مدت اراک برگزار شد.

صالحی هدف از برگزاری این آزمون الکترونیکی را بهره مندی شرکت کنندگان از فضای الکترونیکی جهت ترویج آموزش های مجازی و نیل به اهداف دولت الکترونیک عنوان کرد.