دومین دوره آموزشی "تکنسین داروخانه"در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۳ کد : ۳۱۶۳۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دومین دوره آموزشی تکنسین داروخانه در سال جاری به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
دومین دوره آموزشی "تکنسین داروخانه"در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه تصریح کرد: تکنسین داروخانه یا دستیار داروخانه از جمله ارایه دهندگان خدمات درمانی هستند که در داروخانه ها تحت نظارت مستقیم پزشک داروخانه فعالیت می کنند.

وی هدف دوره آموزش تربیت تکنسین داروخانه را ایجاد توانایی نسخه خوانی و آشنایی با دسته های مختلف دارویی و مواد بهداشتی و آرایشی و تربیت متخصصانی برای اشتغال در داروخانه ها عنوان کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: دومین دوره آموزشی تکنسین داروخانه در سال جاری شامل ۷۶ ساعت آموزشی می باشد و افراد دیپلم به بالا در تمامی رشته ها امکان شرکت در آن را دارند.

این مقام مسوول در پایان، یادآورشد: به فراگیران این دوره آموزشی گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارایه خواهد شد.