ویژه ساکنین کوی باغ خلج و رودکی صورت گرفت؛

برگزاری کارگاه "سبک زندگی ایرانی و تحکیم بنیان خانواده" در دفتر تسهیلگری اراک

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۲۳۰۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین روز کارگاه سبک زندگی ایرانی و تحکیم بنیان خانواده با حضور نیلساز کارشناس دادگستری در اراک برگزار شد.
برگزاری کارگاه "سبک زندگی ایرانی و تحکیم بنیان خانواده" در دفتر تسهیلگری اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین کارگاه سبک زندگی ایرانی و تحکیم بنیان خانواده ویژه ساکنین کوی امام سجاد(ع) باغ خلج و رودگی اراک برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در راستای اجرای طرح ملی تسهیلگری به منظور ترویج و تسهیل ازدواج اسلامی و تحکیم بنیان خانواده با حضور خانم نیلساز کارشناس دادگستری در دفتر تسهیلگری اراک برگزار شد.

یکی از اهداف مهم و رویکردهای اساسی دفاتر تسهیلگری این است که مشکلات محله های حاشیه نشین برطرف شده و در همین راستا کارگاه های آموزشی در زمینه ازدواج و تحکیم بنیان خانواده برگزار می شود.

لازم به ذکر است؛ یکی از مطالبات مهم و اساسی مقام معظم رهبری توجه و بازگشت به سبک زندگی ایرانی- اسلامی بوده که متناسب با فرهنگ، آداب، رسوم و اعتقادات این مردم است.