آموزش زبان انگلیسی با شیوه "فونیکس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۰۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۲۴۷۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، آموزش زبان انگلیسی کودکان به روش فونیکس ویژه کودکان ۳ تا ۷ سال در این مرکز آموزشی آغاز شد.
آموزش زبان انگلیسی با شیوه "فونیکس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزش زبان انگلیسی ویژه کودکان با شیوه فونیکس شامل آموزش نقاشی و رنگ آمیزی، کاردستی، شعر و سرود به زبان انگلیسی از امروز، پنجم تیرماه در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

در این روش کودکان در یک محیط شاد و آموزنده بدون اینکه احساس خستگی کنند زبان انگلیسی را اصولی و کاربردی آموزش می بینند. این آموزش همانند آموزش زبان مادری بوده و به این علت برای کودکان شاد و جذاب هست و خسته کننده نمی باشد.

شایان ذکر است؛ در تدریس زبان به این شیوه، همزمان چهار مهارت صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن با هم به کودک آموزش داده می شود که باید از وسایل کمک آموزشی، شعر و فیلم های آموزشی زبان خردسالان، کتاب کار، فلش کارت، کاردستی استفاده شود.