در جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد؛

بهره مندی بیش از ۳۰۰ نفر از پیمانکاران از دوره های آموزش "ایمنی و بهداشت کار"

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۲ کد : ۳۲۶۳۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰، بیش از ۳۰۰ نفر از کارگران و پیمانکاران استان مرکزی از آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار جهاددانشگاهی استان بهره مند شدند.
بهره مندی بیش از ۳۰۰ نفر از پیمانکاران از دوره های آموزش "ایمنی و بهداشت کار"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، 6 آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شده است.

وی افزود: بیش از 300 نفر از کارگران و پیمانکاران استان مرکزی از دوره های آموزش ایمنی و بهداشت که به صورت الکترونیکی برگزار شده است بهره مند شده اند.

صالحی، ایمنی و بهداشت کار برای کارگران تحت پوشش پیمانکاران، شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک ویژه مسوولین ایمنی کارگاه ها، آموزش عمومی ایمنی ویژه مسئولین ایمنی کارگاه ها و ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان تحت پوشش پیمانکاران را از سرفصل های این آزمون الکترونیکی بیان کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان، گام نهادن در راستای نیل به اهداف دولت الکترونیک را از جمله اهداف برگزاری آزمون الکترونیکی دوره های ایمنی و بهداشت کار عنوان کرد.