برگزاری امتحانات مجازی پایان ترم دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۲ کد : ۳۲۶۹۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات پایان ترم دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با حضور ۴۵۰ دانشجو بصورت مجازی در حال برگزاری است.
برگزاری امتحانات مجازی پایان ترم دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه الله پارسا ریس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، گفت: با توجه به شرایط پیش آمده بیماری کرونا، امتحانات پایان ترم نیم سال اول تحصیلی ۴۰۰-۹۹ دانشجویان این مرکز همچون مراکز دانشگاهی بصورت مجازی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی و محدودیت های کرونایی تاثیری در فعالیت های مراکز دانشگاهی ندارد، افزود: امتحانات دانشجویان در دو بخش آزمون داخلی و آزمون متمرکز با حضور450 دانشجو و در قالب 2963 نفر درس در این مرکز آموزشی در حال برگزاری است.

این مقام مسوول رشته های مقطع کارشناسی این مرکز آموزشی را مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری معماری گرایش طراحی و نوسازی بافت های فرسوده، کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی-برنامه ریزی فرهنگی، کارشناسی حرفه ای مدیریت تجاری سازی و کارشناسی حرفه ای روابط عمومی-الکترونیک بیان کرد.

پارسا، رشته های مقطع کاردانی را شامل کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، هنرهای تجسمی-گرافیک، روابط عمومی، مدیریت کسب وکار، کاردانی فنی شهرسازی، کاردانی فنی معماری-معماری شهری و کاردانی فنی فناوری اطلاعات- اینترنت و شبکه های گسترده عنوان کرد.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان خاطرنشان کرد: امتحانات پایان ترم دانشجویان این مرکز آموزشی از 30 خردادماه سال جاری آغاز شده و تا 22 تیرماه ادامه دارد.