ثبت نام دوره آموزشی "زبان روسی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۳۳۰۱۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی زبان روسی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.
ثبت نام دوره آموزشی "زبان روسی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، با توجه به واقع شدن کشورمان در مجاورت کشور روسیه و روابط دیرینه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با این کشور و توان بالای علمی دانشگاهی های روسی زبان، به ویژه در رشته های علوم انسانی و فنی، شمار علاقه مندان به فراگیری زبان روسی هرسال در حال افزایش است و همین امر برگزاری دوره های آموزش و گسترش زبان روسی را ضروری می نماید.

در همین راستا مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اقدام به برگزاری دوره آموزشی زبان روسی با هدف آموزش مهارت های چهارگانه زبان(خواندن، نوشتاری، شنیداری و گفتاری) با تاکید ویژه بر مکالمه زبان روسی شامل 12 ترم و 480 ساعت آموزشی می نماید.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 08632241435 تماس حاصل نمایند.