برگزاری دوره آموزشی "برنامه نویسی پایتون" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۳۱۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "برنامه نویسی پایتون" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا تفسیر شده برای برنامه نویسی عمومی است. این زبان دارای یک فلسفه طراحی است که بر خواندن کد، به خصوص با استفاده از فضای خالی مهم استوار است.

پایتون دارای یک سیستم نوع پویا و مدیریت حافظه خودکار است و پارادایم های چندگانه برنامه نویسی را پشتیبانی می کند.

کلاس های دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون بصورت حضوری روزهای زوج از ساعت 11 الی 13 در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 08632241434 تماس حاصل نمایند.