آغاز دوره های آموزشی ترم تابستانه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۳۳۲۳۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره های آموزشی مختلف به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در ترم تابستانه در حال برگزاری است.
آغاز دوره های آموزشی ترم تابستانه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: دوره های آموزشی مختلف ویژه تابستان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی افزود: دوره های کوتاه مدت جهاددانشگاهی شامل دوره های بسیار متعددی است که در زمینه آموزش های مختلف در رده های سنی مختلف از کودکان تا بزرگسالان می باشد.

صالحی با اشاره به اینکه دوره های کوتاه مدت جهاددانشگاهی در ترم های 3 ماهه ارائه می شوند، افزود: جهاد دانشگاهی در ابتدای شروع هر فصل اقدام به ثبت نام در ترم جدید جهت دوره های آموزشی کوتاه مدت می نماید.

وی دوره های آموزش ایمنی، بهداشت و محیط کار، مهارت های هفتگانه ...، آموزش فتوشاپ مقدماتی، آموزش نرم افزار هلو، حسابداری کاربردی1، آموزش نرم افزار سپیدار، آموزش مقدماتی تعمیرات تلفن همراه، آموزش برنامه نویسی پایتون و ... را از جمله دوره های ترم تابستان این مرکز آموزشی بیان کرد.

شایان ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.