برگزاری کمیته تبلیغات پذیرش مهر ۱۴۰۰ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۲ کد : ۳۳۳۰۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی پذیرش مهرماه ۱۴۰۰ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
برگزاری کمیته تبلیغات پذیرش مهر ۱۴۰۰ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هم اندیشی کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی پذیرش مهرماه 1400 با حضور رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و اعضای کمیته در این مرکز آموزشی برگزار شد.

دکتر وجیه الله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در کمیته تبلیغات پذیرش به نقش این کمیته در اطلاع رسانی و آگاه سازی جامعه از اهدف و برنامه های این مرکز آموزشی تاکید کرد.

وی افزود: تبلیغات مراکز باید بصورت متمرکز و هدفمند در راستای جذب هرچه بیشتر دانشجو صورت پذیرد.

در ادامه این نشست اعضای کمیته راهکارهای خود را جهت تبلیغات و اطلاع رسانی پذیرش مهرماه سال جاری بیان کردند.