اضافه شدن ۵ رشته جدید به رشته‌های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۵ کد : ۳۳۳۷۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اضافه شدن ۵ رشته جدید کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ این مرکز آموزشی خبرداد.
اضافه شدن ۵ رشته جدید به رشته‌های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه الله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: این مرکز آموزشی برای نیمسال تحصیلی  1401-1400 در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون پذیرش می نماید.

وی تصریح کرد: هم اکنون 450 دانشجو در 16 کدرشته در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول به تحصیل می باشند.

پارسا رشته های جدید اضافه شده را شامل کاردانی دوخت و تکنولوژی لباس، امور بانکی و کارشناسی مدیریت کسب وکار، تربیت مربی پیش دبستانی و طراحی گرافیک بیان کرد.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان، پذیرش رشته های جدید مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را در راستای توسعه و گسترش رشته های مهارتی، نیاز بازار کار، توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی دانشجویان عنوان کرد.