دوره آموزشی "تعمیرات تلفن همراه مقدماتی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۳ کد : ۳۳۶۷۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی تعمیرات تلفن همراه مقدماتی برگزار می شود.
دوره آموزشی "تعمیرات تلفن همراه مقدماتی" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزش تعمیر موبایل یکی از پرطرفدارترین و تخصصی‌ترین دوره ها بوده که در بازار کار از درآمد بسیار بالایی برخوردار می باشد. در همین راستا مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان اقدام به برگزاری دوره آموزشی تعمیرات تلفن همراه مقدماتی نموده است.

سرفصل های دوره مقدماتی شامل الکترونیک کاربردی، آشنایی با قطعات داخلی  موبایل، آشنایی با کدهای تعمیراتی، آشنایی با تجهیزات اندازه گیری و نحوه باز و بسته کردن تلفن همراه می باشد.

دوره آموزشی تعمیرات تلفن همراه مقدماتی در 15 جلسه آموزشی روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت 14 الی 15:30 در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.