در آیین اختتامیه ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه علمی کاربردی:

تجلیل از مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی اراک در بخش های مختلف جشنواره

۰۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۴۳۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
در آیین اختتامیه ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در بخش های انجمن های علمی گروه مدیریت و صنعت ، فعالیت علمی خلاقانه و محتوای دیجیتال مورد تقدیر گرفت.
تجلیل از مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی اراک در بخش های مختلف جشنواره

بر اساس این گزارش؛ در مراسم پایانی ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی که با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکترسیداحمدرضا پیش بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مرتضی تشکری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی و سایر مدیران ارشد استانی درهتل پارس مشهد برگزار شد  از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در بخش های انجمن های علمی گروه  مدیریت وصنعت، فعالیت علمی خلاقانه و محتوای دیجیتال مورد تقدیر قرار گرفت.

بر اساس این گزارش؛20 واحد علمی کاربردی استانی از سراسر کشور در جشنواره حرکت شرکت کردند و 946 اثر از دانشجویان این واحدها به دبیرخانه جشنواره ارائه شد که 876 اثر مورد داوری قرار گرفت و 81 اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی شد..

همچنین فعالیتهای علمی خلاقانه، نشریه، محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه با موضوع آب و محیط زیست در قالب پنج گروه علمی علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاوزی و هنر و معماری با بیشترین آثار برگزیده مربوط به واحدهای استانهای مرکزی، تهران، البرز، اصفهان وخوزستان بود.

شایان ذکر است در این مراسم از انجمن علمی دانشجویی مدیریت و خدمات اجتماعی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در بخش انجمن علمی دانشجویی برگزیده در حوزه علوم انسانی، انجمن علمی دانشجویی صنعت مرکز جهاد دانشگاهی اراک در بخش انجمن علمی دانشجویی برگزیده در حوزه فنی و مهندسی و همچنین در بخش فعالیت علمی خلاقانه طرح بوم گردی استان مرکزی و محتوای دیجیتال اگرو ماشین در حوزه فنی و مهندسی  با اهدای لوح تقدیر و هدایا مورد تجلیل قرار گرفت.