معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی :

بازدید نظارتی از مراکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی ساوه و اراک

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۶ کد : ۳۴۴۶ معاونت آموزشی
بازدید نظارتی از مراکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی ساوه و اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، حوزه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه سی ام آبان و یکم آذر از مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی اراک و ساوه بازدید بعمل آورد.
محمد رضا آقاجانی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی گفت : در این بازدیدها فضاهای اداری و آموزشی مراکز از جمله سایت ها و کارگاههای آموزشی، محل کلاسهای آموزشی ، تجهیزات ، امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و تجهیزات زیرساختی مورد  بررسی قرارگرفت.
وی افزود : در ادامه این بازدیدها روند ارائه خدمات به فراگیران از زمان مراجعه تا صدور گواهینامه توسط مراکز نیز مورد بررسی قرار گرفت.
آقاجانی افزود : مراکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی اراک ، با برگزاری بیش از 40 عنوان دوره در حوزه های مختلف از جمله در علوم کامپیوتر ، فنی مهندسی ، فرهنگ و هنر ، علوم انسانی ، زبان های خارجی ، علوم پزشکی و همچنین در زمینه عقد و اجرای قراردادهای سازمانی ، کارآفرینی و اشتغال فعالیت دارد.