هنر تسهیلگری و ایجاد اشتغال پایدار در حوزه اقتصاد و کارآفرینی

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۳۴۷۴۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر دفتر تسهیلگری اراک از راه اندازی کارگاه های قالی بافی ویژه بانوان جویای کار کوی امام سجاد(ع) این شهر خبر داد.
هنر تسهیلگری و ایجاد اشتغال پایدار در حوزه اقتصاد و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی کوی امام سجاد(ع) و رودکی اراک، گفت: یکی از اقدامات دفتر تسهیلگری که در حوزه اقتصاد و کارآفرینی با شناخت پتانسیل های موجود در این محله  صورت گرفته راه اندازی چندین کارگاه قالی بافی برای بانوان جویای کار می باشد.

وی افزود: پس از مدتی فعالیت در این حوزه مساله ای که ایجاد شد این بود که چگونه می توان با هنر تسهیلگری شرایطی ایجاد کرد که این بانوان شغلی پایداری داشته و احساس امنیت شغلی پیدا کنند و به مرور زمان شغل خود را رها نکنند.

مدیر دفتر تسهیلگری اراک خاطرنشان کرد: در همین راستا برای ارائه راهکار جهت حل این مساله از یکی از روش های تسهیلگری "درخت مساله و راهکار" استفاده کردیم.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی اراک با هدف افزایش کیفیت زندگی مردم با استفاده از ظرفیت‌های محلی و توانمندسازی مردم و تقویت مشارکت‌های مردمی مشغول به فعالیت است.

شایان ذکر است؛ دفتر تسهیلگری به همت جهاد دانشگاهی استان مرکزی و تحت نظارت دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی فعالیت می نماید.