مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در بازدید ایسنا:
نقش رسانه در جنگ اقتصادی دشمن پرهیز از سیاه نمایی است/اعتماد به تعاون تقویت شود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ بهزاد سامدلیری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در بازدید از خبرگزاری ایسنا به مناسبت روز خبرنگار، اظهارکرد: کار در حوزه خبرنگاری به قدری سخت و پیچیده است که دیگر جای توقع از این قشر باقی نمیماند اما در مجموع، خبرنگاران چشم بینا و زبان صادق جامعه هستند که همین دو ویژگی می تواند دایره توقعاتی که از این قشر می رود را مشخص کند، بر این اساس، خبرنگاران باید انتقاد سازنده و راهگشا و به دور از هرگونه تفکر قشری و جناحی را مد نظر داشته باشند.
وی افزود: مخاطبان بخش تعاون، کار و حوزه رفاهی است، حدود۶۰ درصد جامعه را تشکیل می دهند و نیازمند توجه ویژه بویژه در شرایط حال حاضر کشور و جنگ اقتصادی هستند، در این فضا می طلبد که همه با کمک یکدیگر تحریم های ظالمانه دشمنان قسم خورده نظام را پشت سر بگذاریم. رسانه ها نیز در این شرایط باید اطلاع رسانی درست و صمیمانه و راهگشا را به دور از هرگونه سیاه نمایی به انجام برسانند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی قطب چهارم صنعتی کشور و دارای ظرفیت های خوبی در حوزه صنعت و تعاون است و برخی از بهترین تعاونی های کشور از جمله تعاونی های معدنی را می توان در استان مشاهده کرد.
سام دلیری با تاکید بر ضرورت حمایت از تعاونی ها تصریح کرد: تعاونی ها نیازمند حمایت و توجه ویژه هستند که البته این حمایت نباید صرفا مادی باشد بلکه می تواند از جنبه های مختلف صورت بگیرد و در کنار اجرای قانون باید در راستای رفع مسائل و مشکلات جامعه مخاطب حوزه تعاون، بر اساس همان قانون راهکار ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: تعاونی ها خواستار دیده شدن و توجه هستند و این حداقل کاری است که میتوان برای آنها انجام داد، لذا از رسانه ها انتظار می رود ظرفیت ها و توانمندی های تعاونی های استان را به جامعه نشان دهند و با نقد و تحلیل در این مسیر یاریگر آنها باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی استانی ویژه و نیازمند توجه ویژه است و می طلبد برخی زیرساخت ها در استان ایجاد شود چراکه تاکنون زیرساخت های رفاهی آنچنان که باید در این استان ایجاد نشده است که تحقق این مهم نیازمند همکاری بین مسئولین و مردم و سایر مجموعه ها و تشکل ها و ... است.
سامدلیری با اشاره به رویکردهای دولت جدید، بیان کرد: مطالبات و توقعات مردم افزایش یافته است، لذا دولتمردان باید کفش آهنین به پا کرده و در این راستا فعالیت موثر را دوچندان کنند، حمایت و فعالیت باید از ساختار نشسته به میدانی تغییر کند که این موضوع مورد توجه دولت نیز هست.
وی ادامه داد: علیرغم کمبود نیروی انسانی در مجموعه تعاون استان، اما با همین ظرفیت فعلی تلاش کردیم که فعالیت را دوچندان کنیم تا گره گشایی از کار جامعه مخاطب صورت گیرد. شفافیت در امور و مبارزه با فساد شعار اصلی دولت سیزدهم است و این مهم در این نهاد نیز در اولویت امور قرار دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در برنامه پنجم توسعه، سهم تعاون در حوزه اقتصاد کشور ۲۵ درصد تعیین شده بود که برای رسیدن به این سهم باید بستری آماده باشد که لازمه فراهم شدن این بستر بازنگری قوانین، دستورالعمل ها، شیوه نامه و ... است، تا اقبال به فعالیت در حوزه تعاون و تشکیل تعاونی ها شکل بگیرد. در حال حاضر در سطح کشور حدود ۲۱۰ هزار تعاونی به ثبت رسیده که حدود ۱۰۵ هزار واحد از آنها فعال است و در استان نیز از حدود ۵ هزار تعاونی حدود ۲۳۰۰ تعاونی فعال است. وقتی حدود نیمی از تعاونی ها غیر فعالند نشان می دهد که فرد علیرغم بسترسازی و سرمایه گذاری که انجام داده در نیمه راه به هر دلیلی این مسیر را رها کرده و این مسئله یکی از مواردی است که باید بررسی و عوامل آن رفع شود چرا که اگر این معضلات رفع نشود آن سهم ۲۵ درصدی نیز محقق نمی شود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر از سهم ۲۵ درصدی پیش بینی شده، کمتر از ۱۰ درصد محقق شده است که فاصله زیادی با رقم مشخص شده دارد که امیدواریم با حمایت های دولت بتوان این بخش را جدی تر از گذشته دید و این سهم را محقق کرد.
این مقام مسوول در پایان با بیان اینکه بسته های چندانی برای تعاونی ها از لحاظ مالی تدارک دیده نشد در حالی که برخی تعاونی ها با امید به برخورداری از حمایت های مالی شکل گرفتند و بخشی از مسیر را سرمایه گذاری کرده و طی کردند اما از حمایت مالی برخوردار نشدند و در نهایت نتوانستند کار را ادامه دهند، اضافه کرد: برخی تعاونی ها نیز به دلیل عدم مدیریت اقتصادی سرمایه گذاری ها نتوانسته اند به هدف تعیین شده برسند، البته دلایل دیگری نیز در این حوزه موثر است که باید حمایت لازم از این مجموعه ها انجام شود تا از بعد کمی و کیفی توسعه یابند. تمام تلاش ما بر این است که بتوان اعتماد ضعیف شده را برگرداند تا امور سرمایه گذاری تسهیل شود و اعتماد به تعاون تقویت شود.
منبع: ایسنا مرکزی
نظر شما :