از امروز ۲۴ مردادماه؛

ثبت نام دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۵ کد : ۳۴۹۰۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آغاز ثبت نام دانشجو ویژه مهر ماه سال جاری در این مرکز آموزشی خبر داد.
ثبت نام دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه الله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، افزود: پذیرش دانشجو برای مهرماه سال جاری از امروز 24 مرداد آغاز شده و تا 31 همین ماه ادامه دارد.

وی رشته های کاردانی را شامل کاردانی فنی اینترنت و شبکه های گسترده، کاردانی فنی شهرسازی، مدیریت کسب وکار، امور بانکی، امور فرهنگی، طراحی گرافیک، تربیت مربی پیش دبستانی، کاردانی دوخت و تکنولوژی لباس و روابط عمومی بیان کرد.

پارسا رشته های کارشناسی را شامل مهندسی فناوری معماری طراحی و نوسازی بافت های فرسوده، فناوری اطلاعات، روابط عمومی- الکترونیک، مدیریت کسب و کار، مدریت امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی و طراحی دوخت عنوان کرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان ابرازامیدواری کرد؛ با اضافه شدن 5 رشته جدید به رشته های این مرکز آموزشی استقبال خوبی از سوی متقاضیان صورت گیرد.