نشست مشترک دفتر تسهیلگری اراک با مرکز "مثبت زندگی"

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۳۵۰۱۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست مشترک دفتر تسهیلگری اراک با مرکز "مثبت زندگی۱۰۷۰۵ با هدف افزایش مشارکت های مردمی در طرح های اجتماعی برگزار شد.
نشست مشترک دفتر تسهیلگری اراک با مرکز "مثبت زندگی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک دفتر تسهیلگری اراک با مرکز "مثبت زندگی10705 با هدف تعامل بیشتر با "مراکز + زندگی" مستقر در کوی علی ابن ابیطالب(فوتبال) و افزایش مشارکت های مردمی در طرح های اجتماع محور برگزار شد.

در این نشست مقرر شد با توجه به‌ شرح خدمات این مراکز در زمینه برگزاری کارگاه های آموزشی "مهارت های زندگی"، معرفی مددجو به مرکز و معرفی سرمایه های اجتماعی، همکاری های دو جانبه بین دفتر تسهیلگری و مرکز مثبت زندگی صورت گیرد.

گفتنی است؛ دفتر تسهیلگری اراک با هدف افزایش کیفیت زندگی مردم با استفاده از ظرفیت‌های محلی و توانمندسازی مردم و تقویت مشارکت‌های مردمی افتتاح شده و مشغول به فعالیت است.