آئین عزاداری در حسینیه مجازی دانشجویان ایران/پخش برنامه شب عاشورا توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۵۰۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم عزاداری شب دهم محرم بصورت لایو توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در حسینیه مجازی دانشجویان ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، گفت: با توجه به شرایط بیماری کرونا، مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم به همت شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور با عناوین و موضوعات مختلف هر شب با پخش زنده مراسم از استان های مختلف اجرا شد.

وی افزود: شب دهم محرم شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به اجرای برنامه سخنرانی و مداحی پرداخت که در این برنامه حجت الاسلام هادی هاشمی مدرس حوزه و دانشگاه در قساوت قلب و راه های درمان آن و نزدیک شدن به اهل بیت(ع) سخنرانی کرد.

غلامی تصریح کرد: در شب عاشورای حسینی مراسم مدیحه سرایی و مرثیه خوانی توسط علیرضا دارابی از اعضای جهاددانشگاهی استان و از مداحان اهل بیت(ع) برگزار شد که این مراسم بصورت لایو از پیج اینستاگرام سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی پخش شد.