کتاب "حسابداری منابع انسانی" وارد بازار نشر شد

۰۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۴ کد : ۳۵۱۷۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب حسابداری منابع انسانی تالیف ایمان زارع، سمیه تناسان و سمیه ابراهیمی توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "حسابداری منابع انسانی" وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: کتاب حسابداری منابع انسانی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان به چاپ رسید.

وی با اشاره به اینکه عصر حاضر، عصر اقتدار دانش و اطلاعات و پیشرفت تکنولوژی است، افزود: همزمان با این پیشرفت ها در اقتصاد جهانی در ساختار بازار و الگوهای اشتغال تغییراتی ایجاد شده است.

غلامی اضافه کرد: شرکت ها و سازمان ها برای بقاء خود باید خود را با این تغییرات وفق دهند. این موضوع باعث توجه بیشتر مدیریت منابع مالی و غیرمالی سازمان از جمله منابع انسانی شده است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: از این رو کتاب حسابداری منابع انسانی تالیف ایمان زارع، سمیه تناسان و سمیه ابراهیمی در 145 صفحه و به قیمت 500000 هزار ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان به چاپ رسید.