بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از زورخانه متقین

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۵۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از زورخانه متقین اراک بازدید و از نزدیک با فعالیت این مکان ورزشی آشنا شدند.
بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از زورخانه متقین

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ در بازدید چندساعته  زوخانه پوریای ولی اراک ،که حدود 30 نفر از دانشجویان رشته های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک حضور داشتند دانشجویان بااین ورزش پهلوانی و زورخانه ای آشنا شدند.

علی حقدادی معاون آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک هدف از این برنامه را آشنایی بیشتر دانشجویان با ورزش پهلوانی و زورخانه ای است

وی افزود  : تشویق دانشجویان به  ورزش زورخانه ای که مروج فتوت و جوانمردی و با روح جامعه دانشگاهی همخوانی دارد را هدف دیگر این بازدید عنوان کرد.

ورزش و فرهنگ پهلوانی ریشه در اعتقادات دینی و معنوی مردم کشورمان دارد از اهمیت خاصی برخوردار است که باید برای احیا و گسترش آن همه تلاش کنیم

شایان ذکر است؛ زوخانه متقین اراک در سال 2010 به ثبت یونسکو رسیده است.