به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

نشست "تحلیل روانی شخصیت های درگیر در نهضت عاشورا" برگزار می شود

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۵۳۰۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست تحلیل روانی شخصیت های درگیر در نهضت عاشورا به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی و با مشارکت سازمان فعالیت های قرآنی جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ایکنا برگزار می گردد.
نشست "تحلیل روانی شخصیت های درگیر در نهضت عاشورا" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: سازمان قرآنی جهاد دانشگاهی هر ساله برای تبیین ابعاد مختلف عاشورا مجموعه برنامه هایی را با همکاری واحدهای استانی جهاد برگزار می نماید.

وی افزود: امسال نیز پیرو این سنت برنامه ریزی شد تا واحدهای استانی جهاد دانشگاهی سری سخنرانی هایی را با موضوع «تبیین میان رشتگی نهضت عاشورا» تدارک ببینند. موضوع «تحلیل روانی شخصیت های درگیر در نهضت عاشورا» یکی از موضوعاتی است به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی قرار است برگزار گردد.

غلامی تصریح کرد: این موضوع از سه زاویه «روان شناسی اجتماعی»، «آسیب شناسی روانی » و «نظریه های شخصیت» مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: این نشست بصورت مجازی روز سه شنبه، 9 شهریورماه از ساعت 10 از طریق سامانه امجد به آدرس amjad.jde.ir /mr با حضور حضرت حجت الاسلام دکتر ملاکاظمی «استاد دانشگاه و محقق نهضت عاشورا» برگزار می شود.