کتاب "درآمدی بر تاریخ اندیشه و عمل تربیتی در ایران" منتشر شد

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۵۴۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب "درآمدی بر تاریخ اندیشه و عمل تربیتی در ایران" تالیف دکتر سعید حسنی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "درآمدی بر تاریخ اندیشه و عمل تربیتی در ایران" منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: کتاب درآمدی بر تاریخ اندیشه و عمل تربیتی در ایران توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان به چاپ رسید.

وی تصریح کرد: بررسی تاریخ اندیشه ها و عمل تربیتی در طول تاریخ ایران زمین، و به ویژه در تحولات تربیتی معاصر دارای اهمیت است؛ چراکه  هر کار اصلاحی در امور فرهنگی برای ارائه راهبردها و راهکارها به پیشینه شناسی نیاز دارد و اگر بخواهیم از اندیشه ها و افکار تربیتی مربیان و معلمان گذشته استفاده کنیم باید بدانیم که در چه فضایی بودند تا بتوانیم قضاوت صحیحی داشته باشیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: در همین راستا و از باب اهمیت این موضوع، کتاب درآمدی بر تاریخ اندیشه و عمل تربیتی در ایران تالیف دکتر سعید حسنی، در 139 صفحه و به قیمت 400000 هزار ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.