جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ میزبان نشست «آسیب‌شناسی و بررسی علل عدم موفقیت شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن اوقاف»

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۵۹۷۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به میزبانی خبرگزاری ایکنا نشستی با موضوع «آسیب‌شناسی و بررسی علل عدم موفقیت شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن اوقاف استان مرکزی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشستی با موضوع «آسیب‌شناسی و بررسی علل عدم موفقیت شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن اوقاف استان مرکزی» سه‌شنبه، ۳۰ شهریورماه به میزبانی خبرگزاری ایکنا در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام حسن دهقانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و تعدادی از داوران چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان، متسابقان و هادیان حفظ برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ در این نشست علت یا علل عدم رغبت جوانان در مسابقات، بررسی نحوه برگزاری، راهکارهای رفع مشکلات و ارتقای سطح شرکت‌کنندگان در مسابقات مورد بررسی و واکاوی قرار می‌گیرد.

منبع: ایکنا مرکزی