به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

وبینار "نقش راهپیمایی اربعین در احیای امت واحده" برگزار شد

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۳۶۱۹۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
وبینار "نقش راهپیمایی اربعین در احیای امت واحده" با رویکرد وحدت در ظهور حضرت ولی عصر(عج) به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
وبینار "نقش راهپیمایی اربعین در احیای امت واحده" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: وبینار نقش راهپیمایی اربعین در احیای امت واحده با رویکرد وحدت در ظهور حضرت ولیعصر(عج) به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: در آستانه اربعین حسینی این وبینار به مدت دو شب با حضور کارشناسان مذهبی استاد ملایی مدرس مرکز تخصصی مهدویت قم و کارشناس رادیو معارف و همچنین استاد شریفی مدرس دانشگاه و مشاور خانواده برگزار شد.

غلامی گفت: کارشناسان برنامه در خصوص نقش راهپیمایی اربعین در ایجاد وحدت و همدلی به ایراد سخنرانی پرداختند.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه در پایان سخنرانی جلسه پرسش و پاسخ بین دانشجویان و کارشناسان برگزار شد، یادآور شد: در این مراسم علیرضا دارابی از مداحان اهل بیت(ع) به مدیحه سرایی و مرثیه خوانی پرداخت.