همزمان با مراکز آزمون جهاددانشگاهی کشور برگزار شد؛

آزمون الکترونیکی "دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۶۲۸۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار همزمان با سایر مراکز آزمون جهاددانشگاهی کشور در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار همزمان با سایر مراکز آزمون جهاددانشگاهی کشور در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت  معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار بصورت آنلاین و با نظارت مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار برگزار شد.

صالحی یادآورشد: این آزمون به شکل ادواری و در سرفصل های ایمنی و بهداشت کار برای کارگران تحت پوشش پیمانکاران، شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک ویژه مسوولین ایمنی کارگاه ها، آموزش عمومی ایمنی ویژه مسوولین ایمنی کارگاه ها و ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان تحت پوشش پیمانکاران به شکل الکترونیکی برگزار می شود.