برگزاری دوره آموزش "خوشنویسی با خودکار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۳۶۳۸۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزش "خوشنویسی با خودکار" در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.
برگزاری دوره آموزش "خوشنویسی با خودکار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ امروزه خوش خط نویسی و داشتن خط خوش علاوه بر هنر، یکی از مهمترین نیازهای شخصی هر فرد می باشد چون هر شخص با هر سن و هر موقعیت شغلی که باشد با داشتن یک خط تحریری زیبا هم در بین اطرافیان جایگاه و درجه ویژه ای کسب می کند و احساس شادی و غرور می کند.

آموزش خوشنویسی با خودکار علاوه بر تمرین و ممارست در گام اول احتیاج به یک مدرس خوب دارد تا اصول و قواعد خط تحریری را به شما آموزش دهد و شما را در مسیر صحیح نوشتن هدایت کند بعد از آن هنرجویان می توانند با تمرین و تکرار به درجات عالی زیبا نویسی دست پیدا کنند.

آموزش خوشنویسی با خودکار روزهای چهارشنبه از ساعت 17 الی 18:30 به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان با تدریس استاد علی جعفری در حال برگزاری است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.