آغاز دوره آموزشی "حسابداری" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۶۶۴۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی حسابداری به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.
آغاز دوره آموزشی "حسابداری" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از آنجایی که کسب تخصص در ارتقای شغلی و یا ورود به بازار کار اشخاص نقش کلیدی و اساسی بر عهده دارد، بنابراین آموزش مهارت حسابداری می‌ تواند گامی محکم و موفق در این امر باشد. بازار کار حسابداری قابلیت جذب متخصصین در سطوح مختلف این دانش پر کاربرد را دارد.

در همین راستا برگزاری دوره آموزشی حسابداری با توجه به نیاز کنونی مشاغل مختلف به شخصی به عنوان حسابدار  و حرفه حسابداری یک حرفه مهم و دارای اهمیت زیاد شمرده می شود.

دوره آموزشی حسابداری با هدف اعتلای دانش و مهارت فراگیران به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.

لازم به ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.