ارایه دستاوردهای مرکز خدمات تخصصی سنگ جهاددانشگاهی استان مرکزی در سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۶۷۰۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز خدمات تخصصی سنگ های ساختمانی و تزئینی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران شرکت می‌ کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز خدمات تخصصی سنگ های ساختمانی و تزئینی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران شرکت می‌کند.

این نمایشگاه روزهای ۲۰ الی ۲۳ مهرماه در شهرستان محلات، شهر نیم ور در محل نمایشگاه دائمی سنگ نیم ور برگزار می‌ شود و فعالین صنعت سنگ های ساختمانی از سراسر کشور در آن حضور دارند.

جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری مراکز پژوهشی و فناوری واحدهای جهاددانشگاهی کشور، دستاوردهای مجموعه جهاددانشگاهی در زمینه تخصصی اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی را به نمایش می‌ گذارد و در حاشیه برگزاری نمایشگاه، 2 کارگاه آموزشی تخصصی برای بازدیدکنندگان داخلی و خارجی برگزار می‌ نماید.

معرفی آخرین دستاوردها، توانمندی‌ها و ظرفیت معادن سنگ تزئینی کشور، حضور هیات‌ های تجاری و رایزنان بازرگانی، حضور فعالان سنگ کشورهای خارجی، برگزاری نشست‌ های تخصصی و میزگردهای حوزه سنگ با حضور فعالان این صنعت از برنامه‌های سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران است.

گفتنی است؛ مرکز خدمات تخصصی سنگ جهاددانشگاهی استان مرکزی با ارایه دستاوردهای جهاددانشگاهی در غرفه 109 سالن B در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ ایرانی پذیرای علاقه مندان است.