همزمان با ۲۸ مهر سالروز گرامیداشت روز اراک؛

مسابقه دابسمش با لهجه اراکی برگزار می شود

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۳۶۸۳۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ۲۸ مهر سالروز گرامیداشت روز اراک، مسابقه شاد و هیجان انگیز دابسمش با لهجه اراکی برگزار می شود.
مسابقه دابسمش با لهجه اراکی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: همزمان با 28 مهر ماه سالروز گرامیداشت روز اراک مسابقه دابسمش با لهجه اراکی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه این مسابقه به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود، افزود: شرکت کنندگان می توانند کلیپ های خود را به مدت 59 ثانیه به شماره 09058045599 واتساپ ارسال نمایند.

غلامی خاطرنشان کرد: کلیپ های ارسالی در پیج سازمان دانشجویان به آدرس isojd_markazi بارگذاری خواهد شد و لایک بیشتر، امتیاز بیشتری خواهد داشت.

گفتنی است؛ 28 مهر ماه سالروز صدارت امیرکبیر در تقویم به عنوان روز ملی اراک نام گذاری شده است.