رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی تاکید کرد:

لزوم تمدید اجرای طرح منش توسط وزارت ورزش/جذب ۱۵۰۰ جوان صاحب ایده در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۷۱۳۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی بر لزوم ادامه یافتن این طرح تاکید کرد و افزود: طرح کوتاه مدت و شش ماهه بوده است ولی لازم است که اجرای آن تمدید شود تا شاهد توسعه اشتغال در بخش جوانان باشیم.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست وزیر ورزش و جوانان با سمن های جوانان، تشکل ها و فعالین اردوهای جهادی استان مرکزی در اراک، اظهارکرد: سال گذشته ماموریتی به جهاددانشگاهی جهت ایجاد مرکز نوآوری و شتاب بدهی جوانان با کارفرمایی وزارت ورزش داده شد که به شکل خوبی توسط جهاد دانشگاهی استان اجرایی شد.

وی با بیان اینکه متاسفانه این طرح با فعالیت های پارک علم و فناوری اشتباه گرفته می شود، گفت: طرح منش، شتاب دهی به کسب و کارهای نوپا در بستر تجاری سازی ایده در حوزه جوانان را دنبال می کند و در واقع فضایی را ایجاد می کند که افراد، فارغ از تحصیلات و مهارت ها با انگیزه‌پروری به سمت تولید خلاقیت هدایت شوند و خوراکی برای پارک علم و فناوری ایجاد می شود.

غفاری زاده تصریح کرد: افراد با هر سطح تحصیلات می توانند در مراکز منش حاضر شده و تولید ایده کنند و طرح در سه فاز ترویجی، نوآوری و شتاب دهی پیش می رود.

وی بیان کرد: در مدت ۶ ماه در استان مرکزی ۱۵۰۰ جوان صاحب ایده و علاقمند به حوزه کسب و کار در این مرکز جذب شده اند و دوره های آموزشی و تخصصی را دریافت کرده اند. گروه های ایده پردازی جهت راه اندازی شرکت و تولید ایجاد شده اند. ۶۰ درصد این جوانان پسر و باقی دختر بوده اند.

منبع: ایسنا مرکزی