اعلام برگزیدگان مسابقه سراسری "دلنوشته های عاشورایی"

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۴ کد : ۳۷۲۳۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اعلام برگزیدگان مسابقه سراسری دلنوشته های عاشورایی خبر داد.
اعلام برگزیدگان مسابقه سراسری "دلنوشته های عاشورایی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: همزمان با ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، مسابقه سراسری تحت عنوان "دلنوشته های عاشورایی" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و با همکاری کانون مهدویت دانشگاه اراک برگزار شد.

وی افزود: این مسابقه با محوریت برای دل حسین بنویس، برای دل زینب کبری(س) بنویس و بنویس برای داغ جگر دشت نینوا برگزار شد.

غلامی ادامه داد: فاطمه نظری، فاطمه روستا، فاطمه منظری توکلی، محمدمهدی اوجاقلو، محمدمهدی ظهوری، زینب سوری، طاهره محمدی، فاطمه نعیمی، آرزو طاهری، ستایش پناهی، آرزو میرزاوند و علی عباس زاده چراغعی در این مسابقه برنده قاب فرش متبرک حرم رضوی شدند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال گرم و همراهی پرشور شرکت کنندگان در مسابقه سراسری دلنوشته های عاشورایی تصمیم بر آن شد که 7 اثر برگزیده از بین آثار ارسالی به عنوان برنده اعلام شود.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: فهیمه حدیدی، حانیه فرزا، موحده خوش طبخ، علی نظری کاکوندی، فرزانه مجاور، فریما آروند و مینا رضایت نیز به عنوان برگزیدگان مسابقه سراسری دلنوشته عاشورایی معرفی شدند.