با حضور داور مسابقات مناظرات دانشجویی در جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

نشست توجیهی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی برگزار می شود

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۷۳۲۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست توجیهی و کارگاه آموزشی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
نشست توجیهی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: نشست توجیهی و کارگاه آموزشی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور دکتر الحسینی داور مسابقات مناظرات دانشجویی برگزار می شود.

وی افزود: این نشست به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی یکشنبه 9 آبان راس ساعت 15 در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برپا می شود.

غلامی یادآور شد: دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با هدف توانمندسازی دانشجویان در گفتمان‌ های علمی و با شعار "مناظره، فرصتی برای یادگیری" توسط جهاددانشگاهی به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در هفته آخر آبان‌ ماه در سطح دانشگاه‌های استان برگزار می‌ شود.