حضور ۱۵۰ شرکت کننده در دوره های آموزشی "نظام ارتقاء اعضای نظام مهندسی" در ساوه

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۷۵۶۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری دوره های نظام ارتقاء اعضای نظام مهندسی با حضور ۱۵۰ شرکت کننده در شهرستان ساوه خبرداد.
حضور ۱۵۰ شرکت کننده در دوره های آموزشی "نظام ارتقاء اعضای نظام مهندسی" در ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این رابطه گفت: چهار دوره نظام ارتقاء اعضای نظام مهندسی در راستای تفاهم نامه منعقد شده فی مابین جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی در شهرستان ساوه برگزار شد.

وی افزود: برگزاری دوره‌ های ارتقاء مهندسین و بازآموزی و اعتلای مهندسین با حضور 150 نفر از مهندسین در قالب کارگاه‌های آموزشی در شهرستان ساوه برپا شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان، یادآورشد: به شرکت کنندگان در این دوره‌ها پس از انجام آزمون و کسب امتیاز لازم، گواهینامه معتبر ارائه می شود.