آیین بازگشایی کلاس های حضوری مراکز علمی کاربردی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۷۶۲۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم بازگشایی کلاس های حضوری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی به صورت نمادین در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در حاشیه آیین بازگشایی کلاس های حضوری مراکز علمی کاربردی استان که در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد، اظهارکرد: دانشگاه علمی کاربردی استان همزمان با سایر دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور به‌ صورت حضوری آغاز به فعالیت کرد و این دانشگاه در استان دارای حدود ۲۵۰۰ دانشجوست.

وی افزود: طبق دستور العمل ستاد ملی مبارزه با کرونا، موارد مرتبط به فعالیت دانشگاه‌ها ابلاغ شده و دانشگاه های علمی کاربردی به این دلیل که فاقد خوابگاه، سلف سرویس و سرویس رفت و امد هستند و تعداد دانشجویان کلاس های آنها غالبا زیر ۲۰ نفر است، حضوری شده اند.

رئوفی خاطرنشان کرد: آموزش در مراکز علمی کاربردی به صورت ترکیبی دنبال خواهد شد و مدرس می‌تواند برخی کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار کند. افرادی که دارای بیماری‌های خاص و حاد و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای هستند ضمن مشورت با پزشک معتمد می‌توانند به ‌صورت مجازی در این کلاس‌ها حضور به‌ عمل آورند.

این مقام مسوول در پایان تصریح کرد: در صورت بروز پیک جدید کرونا، دانشگاه‌ علمی کاربردی تابع دستورات ستاد کرونا خواهد بود.

گفتنی است؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در این مراسم از کلاس‌های حضوری مرکز علمی کاربردی اراک بازدید به ‌عمل آورد.

منبع: ایسنا مرکزی