با همکاری جهاددانشگاهی؛

آزمون داوری، میانجی گری و شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه برگزار می شود+ جزئیات ثبت نام

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۳۸۰۱۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز توسعه حل اختلاف با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، آزمون داوری، میانجی گری و شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: آزمون داوری، میانجی گری و شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه به همت مرکز توسعه حل اختلاف با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می‌ شود.

وی با اشاره به اینکه آزمون داوری، میانجی گری و شوراهای حل اختلاف به صورت آزمونی و غیر آزمونی خواهد بود، افزود: علاقه مندان جهت شرکت در آزمون آزمون داوری و میانجی گری تا 28 آبان ماه جاری و شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه تا سوم آذرماه 1400 فرصت دارند ثبت نام خود را انجام دهند.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: متقاضیان در استان مرکزی می توانند جهت اطلاع بیشتر از شرایط عمومی و اختصاصی، مواد آزمون و مراحل ثبت نام به سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir و سایت مرکز توسعه حل اختلاف به نشانی www.shoradad.eadl.ir مراجعه کنند.