برگزاری مرحله نیمه نهایی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۸۰۲۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله نیمه نهایی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی در جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.
برگزاری مرحله نیمه نهایی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با هدف توانمندسازی دانشجویان در گفتمان‌های علمی به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

در مرحله نیم نهایی این دوره از مسابقات تیم های هیوا از فرهنگیان زینب کبری(س) و تیم ناطق از دانشگاه اراک در دو گروه موافق و مخالف با موضوع اولویت کشور باید توسعه علمی و فناورانه باشد در حال رقابت هستند.

همچنین تیم علمی کاربردی دادگستری و تیم خیام از دانشگاه پیام نور با موضوع استقلال مالی زنان موجب افزایش طلاق می شود در گروه های موافق و مخالف به رقابت می پردازند.

گفتنی است؛ دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور تیم های دانشجویی از دانشگاه های استان مرکزی از 24 الی 26 آبان ماه در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.