همزمان با هفته کتاب؛

سومین دوره طرح ملی "فصل سخن" در استان مرکزی اجرا می شود

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۸۳۰۱ معاونت فرهنگی اخبار عمومی
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای طرح ملی فصل سخن(سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتب علوم انسانی) در استان خبر داد.
سومین دوره طرح ملی "فصل سخن" در استان مرکزی اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: سومین دوره طرح ملی فصل سخن(سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتب علوم انسانی) همزمان با هفته کتاب در استان اجرا می شود.

وی با بیان اینکه این طرح با هدف نقد و بررسی مهم‌ ترین و جدیدترین کتاب‌ ها در حوزه علوم انسانی به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی اجرا می شود، افزود: این طرح ملی با سلسله نشست‌ هایی با محوریت نقد و بررسی کتب علوم انسانی همراه خواهد بود.

غلامی در ادامه هدف اصلی طرح ملی فصل سخن را ترویج و تقویت سنت نقد کتاب و تحلیل و بررسی وضعیت آخرین دستاوردهای حوزه نشر کتاب‌ های علوم انسانی بیان کرد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان اضافه کرد: طرح ملی فصل سخن علاوه بر استان مرکزی در 30 واحد جهاددانشگاهی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.