۱۲ آذرماه؛ پخش آنلاین مستند "خودکار" توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۸۵۵۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مستند خودکار به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی بصورت آنلاین پخش می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، مستند اجتماعی خودکار به کارگردانی محمد ثقفی بصورت آنلاین پخش می شود.

مستند خودکار علاوه بر این که نیم‌ نگاهی به تاریخچه ورود نوشت افزار به ایران دارد، روایتی از زندگی پر فراز و نشیب علی اکبر رفوگران، پدر نوشت افزار ایران و موسس کارخانه خودکار بیک و مداد سوسمار است؛ کسی که بیش از نیم قرن از عمر خود را در راه تولید و اشتغال زایی و پیشرفت صنعت نوشت افزار ایران صرف کرده است.

این مستند روز جمعه 12 آذرماه ساعت 16 از طریق لینک http://ekranonline.ammarfilm.ir/live/45086b برای علاقه مندان پخش می شود.

گفتنی است؛ کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در حوزه اکران فیلم و انیمیشن های دانشجویی، مسابقات عکاسی، برگزاری تئاتر و ... فعالیت می نماید.