اخذ مجوز ۲ کد رشته جدید پذیرش بهمن در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۳۸۶۰۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اخذ مجوز ۲ کد رشته کاردانی و کارشناسی در این مرکز آموزشی خبر داد.
اخذ مجوز  ۲ کد رشته جدید پذیرش بهمن در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، افزود: دو رشته جدید در مقطع  کاردانی و کارشناسی در پذیرش نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ این مرکز آموزشی اضافه شد.

وی تصریح کرد: رشته کارشناسی حقوق و کاردانی مدیریت امور اداری به رشته های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اضافه شد.

پارسا خاطرنشان کرد: امیدواریم با اضافه شدن رشته های جدید گامی در راستای گسترش و توسعه رشته های مهارتی و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی دانشجویان برداریم.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه با اضافه شدن دو کدرشته جدید در سال تحصیلی 1400، تعداد رشته این مرکز به 18 کد رشته افزایش یافت، اضافه کرد: هم اکنون 450 دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: رشته اضافه علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک